血債票償?共產黨 準備全部 DQ 呀,白痴!

反送中抗爭的五大訴求,港共军政府話咗唔會答應,況且軍政府衛隊睬你都傻繼續日日濫殺無辜,用吓腦都知根本唔駛旨意可以談判桌和平解決。但總係有一班白痴政客仲發緊春秋大夢,之前幾次遊行嗌乜春「血債票償」,我已經心中暗罵又嚟「除了議席沒有別的開飯方法」。近幾日班飯桶話要求重啟政改咨詢,真係忍無可忍要破口大罵。

第一,支那共匪對普選走數走咗12年 (07/08雙普選),仲諗住佢會俾你?傻㗎!第二,支那共匪已經動用武力殺人暴政本質表露無遺,仲諗住「感召」獅子老虎改食齋?去驗腦啦!第三,鍾逸傑响97前已經講過,支那共匪只會容許能預知結果嘅選舉;「反送中」,支那共匪就係想夾硬嚟;三個論點 Crossover,支那共匪夾硬嚟終結選舉制度唔得㗎?! 我成日話,香港嘅政局搞成今時今日咁嘅田地嘅原因之一,就係無人認清支那共匪嘅本質,無睇或諗清楚支那共匪到底想點。

根本上支那共匪早已寫好晒成套劇本,結果係班飯桶 11月23日唔駛旨意有得選 ── 除了所謂建制派嘅土共之外,全部DQ!

先再一次講:如果認為我唔係劉銳紹嘅級數而啲料係流嘅、只係响度鳩噏,請立即離開,唔駛再睇落去。

2015年區議會選舉與及2016年立法會選舉利用「確認書」等所謂制度 DQ 咗好多人,係支那共匪小試牛刀,測試一吓呢種玩法嘅可行性,包括埋嗰班選舉主任嘅忠誠度。跟住到之後幾場所謂補選,除咗港島之外,以支那共匪嘅角度係徹底成功,就開始呢個叫做「變相委任制」嘅計劃。

扯開少少講周庭單覆核。咪以為判周庭勝訴係彰顯公義。幾唔鍾意都要講,支那共匪從來都係睇有無著數;屎賤平講過三權合作,法院要配合政權管治。我知你哋想講周庭個Case 對支那共匪不利…… 但我再講多一次:「會跟規矩就唔係共产党」。唔該唔好再用97前英國佬會守規矩講道理嘅睇法去理解中国共产党啦!就算「法律上」因為周庭勝訴有可能累死埋陳凱欣咁又點,陳凱欣唔係根正苗紅,可以快速的用完即棄呀!單覆核案嘅關鍵就係區諾軒係「DQ 制」嘅漏網之魚,梗係隊冧咗佢先至講啦。

講返個「劇本」。2015及16年「小試牛刀」同之後嘅補選取得重大勝利,加埋2019年村代表選舉 DQ 朱凱迪作最後測試都成功埋,支那共匪就決定年底大開殺戒。目標就係除咗通稱建制派、偽中立嘅土共之外,全部無得做區議員!方法就係透過選舉主任執行任何層出不窮嘅招數 DQ 支那共匪眼中釘嘅候選人。

我知道大家想用麥美娟向林柒婆爆粗屌老母嚟反駁我呢個鳩噏,但我再講多一次「香港嘅政局搞成今時今日咁嘅田地嘅原因之一,就係無人認清支那共匪嘅本質,無睇或諗清楚支那共匪到底想點」。直接講,一場戲咋憨鳩。只不過呢場戲有兩個客觀因素而出現:第一,成個計劃收得好密,無幾多個土共政客知道;第二,全套劇本當中的「送中惡法」衰咗,唔知情嘅土共响街上受緊靶,所以發爛咋!留意吓呢接近三個月有無班資深土共嘈過嘅消息流傳過吖?傳嚟傳去都係麥美娟嗰一類嘍囉級數嘅二打六!

唔好睇到嘩嘩聲,更唔好講「共產黨唔係狼死到咁呀嘛」。我再講多一次「鍾逸傑响97前已經講過,支那共匪只會容許能預知結果嘅選舉」,相對西藏未夠8年就成功解放與及澳門鄉早就歸順,忍夠你哋香港人22年喇!

只不過啲選舉主任都係招攬現職 AO 做臨時工,而「送中惡法」政治風暴响三月開始出現,啲 AO 都蠢唔晒,直至6月尾我收到呢啲情報時選舉事務署都仲未請夠數,表面睇可以話不幸中之大幸。但支那共匪安插得武警混入香港警務處,安插匪區幹部填補空缺甚至 DQ 全部 AO 一手包辦唔得㗎!

仲諗住有得選嘅唔係白痴,就係低B;仲講乜撚嘢選舉、政治制度改革,真係知道支那共匪本性嘅就知道根本嘥撚柒鳩氣。諗吓點樣推翻個港共軍政府好過啦。中国共产党千秋万世呀?憨鳩!

返回主頁

1 Trackback / Pingback

  1. 換走林鄭唔會收到科 - 林離盡誌 Jacky Lim Commentating

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*