狂拉議員和事佬,即係全面進入戰爭

本來寫緊文屌鳩班教人續BNO、幫人 Countersign 收錢嘅撚樣,突然電話響起 (堅係打電話嚟) 「拉咗區諾軒」,即刻停手了解 what happening。轉頭再傳嚟譚文豪都被捕嘅消息,即刻無名火起。再睇埋傳媒報導港共公安均以「阻差辦公」為名拉人,即係話港共軍政府向香港人全面宣戰。

睇返傳媒報導拘捕區軒同 Jeremy 嘅所謂理據係7月7日,當晚佢兩個响旺角充當「和事佬」。如今港共軍政府連和事佬都拉,即係唔止要滅聲,直情係昭告天下 不會講和,甚至係不容許講和。林柒婆話要起乜鳩溝通平台根本就嘥撚柒鳩氣。

另外,今晚有最少三架飛行服務隊直昇機全港低飛盤旋,其中一架被網民 located 飛行路線經過統監府、旺角、深水埗、荃灣、屯門、天水圍、大埔、沙田、黃大仙、觀塘、將軍澳北角,即係全部被圍過嘅差館。好明顯係做空中監視甚至係戰略部署。再加埋有「放風」行政會議已經傾過《緊急條例》,會因應聽日局勢而決定是否實施,咁即話林柒婆呢條臭閪同佢後面嘅張曉明呢條撚屌,根本就擺明車馬要响香港大開殺戒。

再另外的,金管局突然話唔再披露銀行體系資金流動去向,與及接收人民幣資產抵押品,即係支那共匪準備乾坤大挪移,唔止偷走香港啲錢,仲係將支那匪區啲垃圾倒响香港。擺明毒害香港,迫香港人就範或是死清光,同時係「我要唔到都整爛晒佢」嘅攬炒手段,正宗「兩手準備」嘅共产党鬥爭手法。

依家可以1,000,000% 肯定支那共匪只想整死香港,爭在 exactly 係邊個嘅主義就無辦法肯定。我知道呢個局面之下最多人想問可以點做,我可以講除咗走佬 (但都未必走得切),就係向國際社會求援。

唔係叫人唔衝,而係先要明白,依家香港人面對住嘅係一個集德國納粹黨+意大利黑手黨+蘇聯共產黨+南韓全斗煥+敘利亞Assad…… 大成嘅痴撚柒鳩線軍政府,就算全民起義式去衝都只係會有無謂嘅犧牲。更是無可迴避嘅事實就係只有國際社會介入先可以推翻呢個支那共匪傀儡軍政府,終結呢場亂局。

杏林覺醒黃任匡醫生日前已經因為救援醫療服務瀕臨「爆煲」邊緣請求國際援助,已經點起咗個「火頭」,但現實啲講,需要撥大場火,俾美、德、法、英、澳等國家唔止知道香港局勢已經陷入巨大危機,而係收到 Shout for International Help 嘅訊號,先至可以出師有名打鳩林柒婆港共軍政府老母仆街冚家鏟。

實際要點做?電郵又好電話又好Fax都好,甚至 Twitter 都好,寫幾隻字俾外國政府,簡單寫 We need your help, please save Hong Kong from Chinese Communist Party brutality….. 之類嘅文字。驚唔夠誠意、怕無禮貌就簡單寫少少 What have been happening,已經足夠。唔駛長篇大論㗎喇,香港成街都國際傳媒响度,知道發生緊乜嘢事。

奉勸香港人,唔好再陷於「香港豆腐膶咁細外國唔會理」嘅思維,同埋要掉低幾十年嚟讀埋嗰啲有毒嘅中國歷史所講嗰啲「英國殖民走狗搞到喪權辱國」嘅諗法,依家係急於「嗌救命」,要搵人隊冧支那共匪呢個擺明想殺害香港嘅暴政,仲諗咁多「理唔理」同乜叉「民族主義」,真係死咗都未得天光。

返回主頁

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*