「反送中」元朗 恐怖襲擊 港共除咗做鴕鳥仲識得做乜

前晚由正一垃圾嘅香港警察同(有合理理由相信係)黑幫份子何君堯、曾明言要搞流血革命嘅曾樹和等人携手發動嘅 元朗恐怖襲擊,導致近五十人受傷 (據報有一名傷者危殆)之外,仲成為歐美多國報紙嘅頭條,其中英國 The Guardian 出偵查分析評論,港共公安再次柒出國際。而死要面嘅港共傀儡政權 (如今該改名為 林李盧軍政府) 繼續死撐、搵「暴徒」Spin 之外,繼續做一啲有如鴕鳥嘅憨鳩動作,hide up 當晚响現場串爆記者嘅八鄉分區指揮官李漢民嘅聯絡資料。

睇以下嘅capture:

修改日期係7月22日。即係噚日做㗎啦!

林李盧軍政府真係憨鳩,互聯網世界有樣嘢叫 cache archive,中文叫頁面庫存。簡單嘅講法就係「歷史係必有記錄」,或是通俗啲講「留低腳毛」

更抵死嘅係,Google 係仲 search 到李黑警嘅呢

對上一次類似事件係7月15日唔見咗鄭柏林總督察。同樣地當日已經俾全世界踢爆。呢個林李盧軍政府都仲係要重覆犯錯,做埋啲以為坊間無人會識穿嘅白痴嘢,最重要嘅係連我呢個 IT 盲都識得「起山墳」,更見到林李盧軍政府與及其控制嘅警衛軍白痴到跌渣囉!

順便另外講,李漢民被傳媒影到佢同啲白衫恐怖份子有講有笑拍膊頭,同埋串柒記者話「無帶錶喎」,所反映嘅唔止係「鄉黑合作」、或是姑且正式用詞的「警察勾結黑幫」可以話鐵證如山,仲有就係「林李盧軍政府警衛軍」家陣嘅態度就係擺明玩嘢,同傳媒以至同所有真‧香港人敵對。佢嗰句「無帶錶喎」其實係對應返7月1日香港警察 Facebook page 大約 22:00 話「暴徒」攻入立法會但被發現穿崩隻手錶嘅時間疑似5:30,李黑警咁講即係話俾全世界知「林李盧軍政府警衛軍」有昅實網上輿論;正常嚟講應該退舍三分,但佢咁講即係一種「你咬我食呀」嘅態度,質地腐壞到「掉落海餵鯊魚都驚毒死啲鯊魚」。不過咁,佢亦變相承認7月1日「五點預知九點衝立法會」單嘢係真嘅。更見到李黑警自以為好撚醒實際係憨撚柒鳩鳩嘅懵炳!

查實成單元朗恐襲已經搞出大頭佛,一來係(有合理理由相信係)黑幫份子何君堯嘅議辦被爆玻璃而坊間普遍叫好叫座,即係民意同輿論已經一面倒對於「暴徒」係唔反感;二來係噚日啲放風話元朗、屯門會大開殺戒搞到兩區變咗死城,而同樣地民意輿論一面倒遷怒於林李盧軍政府與及其控制嘅警衛軍同埋班白衫恐怖份子。單係呢兩樣已經可以確認林李盧軍政府嘅輿論戰近乎徹底失效,都已經夠死。更大嘅問題就係香港警隊已經徹底時光倒流到1960年代,呢個係大部份香港人嘅禁忌;甚至係連999唔聽電話、串鳩報案人,根本仲衰撚過1960年代,即係話「林李盧軍政府警衛軍」無論再做乜都唔會有人信,甚至我夠膽講如果真係有佢哋口中嘅「暴徒」被殺,真係有可能「大屠殺黑警」。

噚日啲放風有人話係狼來了,目的係製造恐慌,但我睇絕對唔係狼來了,皆因支那共匪統監府見到連透過叶国华豢養多年嘅沈旭暉都話係恐怖襲擊,即係知道「爆咗隻隨時可以俾美帝紙老虎當拉登咁處置」嘅超級大鑊,一定要剎停班新界鄉下佬恐怖份子所有行動,否則美國一宣佈恐怖主義組織就斷水斷糧兼無法走資,就跳港珠澳大橋都唔掂。

李漢民黑警就可以話1000000%正確無誤,甚至話佢係恐怖份子同謀都唔過份。加埋元朗CID二把手游乃強,更可以絕對肯定成個警隊一定要徹底鏟除,而且就係由元朗警區開始。

後記:
1. 歷史上嘅軍政府,例如緬甸,蘇丹、蘇哈圖時期嘅印尼,除咗統治集團手握軍權而獨裁專政之外,仲會响權力體制以外集合惡勢力,以使絕大部份人民受暴力威嚇之下不敢同政府作對。而如今林柒婆+比卡超+孟宏偉隻狗就係以警隊嘅裝備水平其實達至準軍隊級去做嘢,已經同「軍政府」無分別。再加埋「仲未填Form RN 退出英國籍」嘅英國人周融等組織,同埋元朗恐襲,完全確認「權力體制以外集合惡勢力」,就絕對肯定根本係軍政府;
2. 有網友話「林李盧軍政府」之稱漏咗若驊呢條臭閪…… 要留意由609以嚟林柒婆開記招都只係得盧偉聰同李家超廢噏,鄭若驊無份;而由鄭若驊嘅角色同功能只係响落案文件簽字,告定唔告根本唔係佢話事,佢根本只係一個橡皮圖章;
3. 何君堯唔好諗住黑社會大撚晒、有「阿爺」撐腰乜都夠膽死。我好相信噚日「爆玻璃」只係頭盤。

返回主頁

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*