死白衫鬼佬你估賣屎忽俾共产党無後果

港共公安部一直養住班97前加入皇家香港警察嘅鬼佬,其實支那共匪基於民族主義唔係咁鍾意,只不過直接趕佢哋離開香港又好肉酸,但又知道香港人「崇洋媚外」嘅心態,同埋鄧小平嗰句「唔理黑貓定白貓……」於是留低佢哋同進行統戰收編,留為己用。統戰收編嘅手法係利用警務處考勤升遷機制鼓勵佢哋「搏扎」,然後引誘以至強制歸化中國籍 (要升上警司級就一定要歸化入籍,督察就未駛強制)。

呢啲鬼佬為乜事咁為港共傀儡政權同支那共匪仆心仆命,事關佢哋躝返去英國、愛爾蘭等地唔係唔得,但人工相對生活開支,還是香港比較吸引。更重要嘅係支那共匪嘅統戰收編手法,有機會得到比原有的更多,所以選擇賴死响香港,並向支那共匪投桃報李甚至投懷送抱。無錯,講到尾都係一個「錢」字,同盛智文嗰啲都係一樣。只不過呢啲「死鬼佬」仲要揸槍揸炮,對香港嘅威脅比盛智文更甚。

612「無差別殺人」式鎮壓,其中有最少兩個「死鬼佬」白衫被點相 ── 總警司陶輝(Rupert Dover)及主理「速龍小隊」總警司莊定賢(David Jordan),就係呢一堆人形生物。

陶輝同莊定賢呢兩隻死鬼佬除咗被示威者點相,仲有傳媒報導起佢哋底。正常嚟講,佢哋兩隻嘢都已經夠頭痕,只不過佢哋同「黃皮膚黑頭髮」投共嘅仆街一樣思想,以為黐實支那共匪就可以平安大吉;或是諗起留港之「初心」就係返老家會「無咁多好嘢食」因而死撐。可是,今日英國《星期日泰晤士報》 (The Sunday Times) 直接點佢兩個相,唔止爆佢哋係「612劊子手」,仲考古埋佢哋响 2014年佔領時嘅「威水史」,佢兩個今次「唔死都一身潺」。

雖然英國殖民走狗對香港嘅責任仍然避得就避,但呢篇報導,對於除咗英格蘭中部班鄉下佬之外嘅英國人嚟講絕對係其恥大辱,因為英國人從無諗過有「同胞」會响外地做仆街嘢;甚至乎對於一啲對香港有認識嘅英國人嚟講,更無諗過英國政府唔單只對香港不負責任,仲「輸出」埋呢啲死鬼佬俾支那共匪做殺人武器咁大攤「蘇州屎」。在政治角度而言,無論莊漢生定共匪女婿侯俊偉做首相,將會承受自張伯倫以來最巨大嘅壓力。但就唔講英國政壇嘅事而集中返呢兩隻死鬼佬,就是對英國人嚟講真係 Absolutely shameful,佢兩個已經成為英國社會嘅 scum of the world!單係呢個情況,佢兩個已經唔駛諗住躝返去英國。

再者,英國國籍法容許雙重國籍,即係不排除 Rupert Dover 同 David Jordan 即使為咗升警司而歸化但無填Form RN 放棄英籍。如果呢個推斷屬實,佢兩個更加之大撚鑊,因為國際社會已經對「612鎮壓」有咗定性 ── 香港警務處涉嫌干犯戰爭罪行;同埋有足夠證據證明違反《禁止化學武器公約》。唔好話如果國際介入香港,佢兩個必定當戰犯處置,就係英國政府可以基於佢哋無放棄英籍所形成嘅法律理據,起訴同通緝佢兩個;甚至係向海牙國際戰爭罪行法庭入稟,然後發出全球通緝令,咁佢兩個真係邊度都唔駛去,或是必定以戰犯身份返去歐洲。

除咗陶輝同莊定賢之外,我另外收到最少一個同樣有份參與「612鎮壓」嘅死鬼佬嘅點相:

Who’s that fucking Caucasian?612當日係秀茂坪警區指揮官 (但今日嘅資料係調咗去沙田田心分區) 警司潘毅德 (Neil Burnett)。同樣道理,升咗警司級就要歸化「同享做中國人的榮耀」,但不排除無填 Form RN 放棄英籍。

而據報料人所講,Neil Burnett 响「煲底」同 Ruper Dover 一齊向唔同嘅毅進黑警落柯打 Open fire。

即係最少呢三隻「死鬼佬」以為向支那共匪投誠,仲要仆心仆命玩「無差別殺人」以為無後果,依家單係英國報紙爆料,意味住國際社會或最起碼歐盟隨時當佢哋係犯咁處理,只能同佢哋講句:
Be remember of 「you paid what you did」 is eternity truth. May the justice from the Lord and fire from hell put on you, let’s enjoy of your status fall from haven to the hell!

返回主頁

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*